19.2.2014

Säätäminen jatkuu

Nyt näitä avautumisia tulee tiuhaan, mutta alkaa tuntua, että tähän viimeiseen inssiin on osunut kyllä kaiken maailman lapsukset. Ei tosiaan mitää rutiinisuoritusta. Toisin kuin luulisi.

Kun eilen kirjoittelin neulasäädöistä, illalla sain pistelyissä aikaan uutta säätöä. Tällä kertaa annoksen kanssa. Puregon annostahan nostettiin 41,7:n. Maanantaina sain ohjeet pistää vielä ma ja ti. Lääkäri vielä sormin, kyllä sormin, laski, että annokset riittävät siitä samasta patruunasta. En vaivautunut tarkistelemaan mitään (ei tullut mieleen epäillä lääkärin päässälaskutaitoja), mutta eilen ennen pistosta aloin jostain syystä tiiraamaan patruunaa (mitä en muuten koskaan ennen ole tehnyt). Se oli tyhjä. Kokeilin yhden pykälän verran. Kyllä. Ei tipan tippaa. Ja niinhän se kuuluukin olla.

Jo ennen ultraa olin piikitellyt 250,2 µi, joten eihän tuosta nyt pitänytkään olla jäljell kuin 49,8. Mutta kun maanantaina puhtauden nimissä varmistelin ja otin yhden pykälän tyhjään, jäljellä oli  maanantaina ennen pistosta juuri n. maanantain annos. Tosin olisin ihan tyytyväisenä voinut pistää tyhjää.

Kaipa se munis siellä kasvaa ja voi hyvin. Testi ei ainakaan vielä vihjaa ovulaatiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti