15.1.2015

Lapsettoman realistiset toiveet

Olen toivonut tätä ennen hoitojen aloittamista, ennen inseminaatioita, ennen ensimmäistä IVF:ää ja tietenkin aloin taas toivomaan. Jospa tulisin raskaaksi juuri tästä kierrosta, ennen kuin ruvetaan tosi toimiin. Niinhän sitä joillekin käy, kuulemma...Tosin tiedän todistettavasti vain yhden näin onnekkaan tapauksen.

Niin looginen sitä ihmismieli on, että yli 3 vuoden yrityksen jälkeenkin voi toivoa sellaista. Jopa niin vakavissaan, että hoitajalta kysyin, että mitäs sitten jos olisikin tärpännyt...Hoitaja sanoi, että hänen aikanaan on ollut yksi tällainen tapaus, että onkin tärpännyt juuri hoitokierrossa. Mutta sehän ei estä elättelemästä toivoa.

Lisäksi suoritin googeloinnin josta sain lisää pontta toivoa. Nimittäin. Löysin ainakin 3 keskusteluketjua, jossa joku oli ehtinyt aloittana suihkuttelet, kunnes vuodon puuttumisen vuoksi oli päätynyt tekemään +testin. En katsonut ketjujen päivämääriä. Ehkä sama onnen pekka oli käynyt eri foorumeilla huutelemassa?

Järkevä henkilö kai toivoisi, että tulisi raskaaksi tästä toisesta IVF:stä...Tai saisi ainakin hyviä tyyppejä pakkaseen, ainakin jotain pakkaseen. No, minun kohdalla se vaihe tulee vasta sitten, kun täytyy luopua tästä nyt ajankohtaisesta toiveesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti