30.9.2013

Tuntemuksia?

Kp 22 ja hyvä, aktiivinen oviskausi takana. Ehkä oman lapsettomuushistoriani paras. Paras sillä mittarilla, että tässä kierrossa on ollut eri tavalla tarmoa mittailla lämpöä ja testata ovulaatiota. Sain viivat. Olen ollut terve, pientä närästystä lukuunottamatta.

Tarkoitus on, että tämä loppuvuosi katsotaan vielä näin. Ja jos ei se positiiviseen johda, alkuvuodesta lämmittelen asiakkuutta Väestöliittoon. Ko. organisaatio tuntui viime syksynä jotenkin mutkattomalta julkiseen puoleen verrattuna. Tietoa kuvion etenemisestä oli helppo saada ja hinnat kerrottu reilusti.

Homma  katkesi, kun olin käynyt maaliskuussa tarkistuttamassa, että munanjohtimet on auki. Ne oli. "Omalääkäri" oli lomalla ja tuon teki joku toinen. Niinpä seuraavalle viikolle sovittiin puhelinaika. Oli tarkoitus keskustella vaihtoehdoista, miten tästä eteenpäin. Ja siihen se jäi. En muistanut koko puhelinaikaa (mitä kertoo musta?!). Myöhemmin tajusin, että joku niistä oudoista numeroista olikin se.

Koska asiaan kuuluu ylikorostunut itsensä ja tuntemustensa tarkkailu, huomasin tänään palaverin aikana hentoisia tuntemuksia kohdun seutuvilla. Toki mielikuvituskin saattoi tehdä tepposet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti