1.10.2013

Vilukissan vilun perimmäinen syy?

Makoilin illalla sängyssä unta odottamassa päälläni peitto, jonka päällä untuvapeitto, jaloissa villasukat ja palelin. Hrrrrrr. Viime pe-la yön nukuin  hotellissa, jossa ja jouduin kiskomaan peiton päälle päiväpeiton ja lopulta fleecen. Enkä meinannut tietenkään saada unta kun hampaat löivät koukkua. Vilukissan ominaisuudet ovat vahvistuneet viime vuosina. Olen harrastanut avantouintia ja vaikka se kuinka hyvin sujuu ja pystyn pulikoimaan, ei sillä ole mitään yhteyttä siihen etten palelisi muuten n. 70 % ajasta. Töissäkin mulla on lisäpatteri talvisin ja villashaali kesät talvet.

Siinä valvoessa googlasin oireet lihasarkuus, jäsenten puutuminen ja palelu. Sain sekalaisen joukon tauteja mihin nuo oireet kävisit, mutta kärkipäässä oli kilpirauhasen vajaatoiminta. Joudun ehkä nöyrtymään ja varaamaan ajan lääkärille. Arvot on otettu keväällä ja silloin ne oli viitearvojen sisällä. Mummollani on moinen vaiva ollut, joten mahdollista kai on, että jotain on kehkeytymässä.

Olen hoikka (vai kevytrakenteinen, no en kuitenkaan mielestäni liian laiha) ja normaalisti olen pystynyt syömään...No, normaalisti vai jopa reilusti? Viime keväästä alkaen tilanne on muuttunut niin, että jos päivällä käyn töissä lounaalla, pärjään sillä mainiosti seuraavan aamun puuroon saakka. Jos kuitenkin syön kotona, tunnen olon ahtaaksi.

Jalkojen turvotusta iltaisin on ollut pitkään, mutta nyt saatan olla aamuisin niin turvoksissa, etten saa vihkisormusta ängettyä sormeen. Sormien kylmettyessä taas näppikselle sen saa ravistamalla irti.

Lääkärillä ravaaminen ällöttää. Olen tänä vuonna käynyt työterveyslääkärillä 9 kertaa. Mielipide: kamalaa! Jotain keksitään nopeasti, että päästään potilaasta (vai asiakkaasta) eroon, auttoiko/miten vaikutti - ihan sama! Ja voiko siinä tilanteessa sanoa, että haluaisin  että suljettais kunnolla tää vaihtoehto pois, kun lääkäri on jo hymähtänyt, että verenkuvassa mitään näy. Vaikka ko. ongelmasta on niin paljon esimerkkejä ettei näy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti