15.11.2013

1. ultra takana ja lapsettoman pennin venytystä

Viime viikolla hoitojen suunnittelukäynti ja miehen verikokeet 133 e. Tällä viikolla omat verikokeet + eka ultra 254,50 + Puregon, jota en vielä ole hakenut (hinta YA:n sivujen mukaan on 157,84 e). Pregnyl sitten ensi viikolla. Tähän asti on normaalielossakin mennyt kuukausittain kaikki mitä tulee, mutta tätä menoa Visa on tapissa Jouluun mennessä. Ja, jos tämä homma ei toimi, niin taitaa tuo olla tapissa koko ensi vuoden.

Väestöliiton etäisyys ja positiviinen mielikuva olivat ne tekijät, jotka saivat meidät päätymään siihen vaihtoehtoon. Mulla on  naurettavan lyhyt matka töistä sinne, joten en joudu olemaan useita tunteja pois töistä kesken päivän. Julkisella puolella olisimme varmasti pääseet kohtuullisemmalla taloudellisella panoksella, mutta toisaalta jos lopputulos on se mitä tässä haetaan, niin raha on aika marginaalista. Maksellaan sitten sitä Visaa vuodesta toiseen.

Ultrassa itsessään ei mitään uutta tai ihmeellistä, kaikki näyttää siltä miltä pitääkin. Myöskään mitään isoja ajatuksia, sulatuksia tai tunnepuuskia en ole tässä männä päivinä läpikäynyt. Liekö hiljasta hyväksyntää?