12.11.2013

Asiat etenee: kp 2 ja eka ultra varattu

Haipakkaa on pitänyt muilla elämän alueilla niin, ettei oikein ole jäänyt sijaa miettiä tulevan kierron kuvioita. Mutta kyllä se tuolla jossain varmasti muhii, vaikken aatoksia kuulostelekaan. Nyt on kiertopäivä 2 ja perjantaina menen inseminaation ensimmäiseen ultraääni tutkimukseen. Siitä saan varmasti lisää myllerrystä mieleen.

Aiemmin kierrossa oli melkoista kipuilua alavatsan oikealla puolella, viime yöllä se oli keskittynyttä samaan kohtaan. Menkkakivuista siis on kyse, mutta miksi näin keskittynyt kipupiste? Yleensä olen kauttaaltaan alavatsa väänteillä.

Edelleen huomaan miettiväni treenejä ja yllätin viikonloppuna itseni ajattelemasta josko ilmoittautuisin Pirkan Hiihtoon ja hiihtäisin 90 km pertsalla. Tai keväällä jonnekin juoksuun. Tajusin, että ehkä en enää siinä vaiheessa hiihtelekään muuta kuin mummohiihtoa (toivottavasti en!) ja juokseminen loppuu vielä aikaisemmin kuin hiihto. Mutta mielessäni rakentelen kai jo jotain plan beetä, suojamuureja pettymyksen vyörymistä hidastamaan siltä varalta, etteivät asiat suju niin kuin toivoisin. Olisi sitten jotain muuta mitä odottaa ja mihin tähdätä.