22.11.2013

Mööh!

Tein torstaiaamuna ensimmäisen ovulaatiotestin. Sain superhailakan viivan. Heräsin viiden aikaan viime yönä ja testasin taas.  Jostain syystä nyt edes hailakka viiva ei enää ilmestynyt. Eikä johtunut mistään aamuyön silmäsikkarasta, sillä ihan selvin päin kaksi silmää avoinna tikkua kyttäsin.

Sain ohjeeksi tehdä testin joka aamu (ja halutessa muulloinkin) siihen saakka, että saan testistä vahvan viivan. Jos Kun saan ovis plussan laitan Pregnylin. Jos ei viiva ilmesty, jatkan Puregonin piikittämistä. Vähän huolettaa olenko sössinyt niin, että Puregon loppuu kesken, varsinkin kun tuo plussa antaa odotuttaa itseään. Yhtenä iltana en nimittäin saanut/nähnyt "tippaa kärkeen" ja jouduin ottamaan sen 8 IU:ta varmuudeksi. Ja kun ei vieläkään mitään tullut ulos, sama uudelleen. Myös eilen joudun turvautumaan samaan haaskuuseen kertaalleen. Eli n. 24 IU:ta olen ruikkinut ilmaan. En kyllä tiedä miten pahaa jälkeä ilmakupla tuolla vatsanahoissa aiheuttaisi?

Toinen mieleen tullut huoli (on se mukavaa, kun voi olla huolissaan milloin mistäkin) on, että mitäs jos ne kaksi kasimillistä pikku follikkelia ottaakin superkasvupyrähdyksen sillä välillä kun se iso möllykkä vain olla möllöttää? Kai silti saan inssin?

Ei ole siis tarvinnut (saanut)  muuttaa huomista ultraa inssiksi. Manailinkohan varmasti jo alkuviikosta riittävästi, että sunnuntaihinhan se plussaus osuus. No, sinne se osuu. Enkä kysynyt kannattaako harjoittaa luomujyystöä varmuuden vuoksi vai pilaako se miehen tavaran niin, ettei sitä ole tarpeeksi sitten kun sitä pitäisi olla? Ainakin sperma-analyysiä varten piti pidättäytyä pari vuorokautta.

Josta tuli mieleen, että tässä kierrossa olemme kyllä pysyneet tähän asti visusti omilla sängyn puoliskoilla. Jotenkin omassa mielessä ei ole kertaakaan vielä ollut mielitekoja siihen suuntaan, eikä ilmeisesti toisellakaan osapuolella.