23.11.2013

2. ultra - ei viivaa

Ovistestistä edelleen negaa. Kävin tänäaamuna taas ultrassa ja sain ohjeen, että lauantaina vielä Puregon ja sunnuntaiaamuna Pregnyl  - tuli plussa tai ei. Follikkelin koko oli nyt 20,5 mm ja limakalvo oli 10 mm. Pikku möllyköistä ei ollut puhetta, enkä tajunnut niistä kysyäkkään, kun lääkäri kesken kaiken kysyi "oliko meillä ollut oman lääkärin kanssa puhetta polyypista". Kääk, ei! No, sitten se ei ilmeisesti olutkaan polyyppi, vaan jotain härmää ultrassa. Inssiaika varattiin maanantaille ja lääkäri oli melko vakuuttunut, että sunnuntaina tulee ovistestistä plussa.

Olin jotenkin niin huolestuneessa mielentilassa vastaanotolla (ja muutenkin koko aika vilahti niin nopeasti ohi), etten saanut kysyttyä, että kannattaisiko nyt kuitenkin luomusti puuhastella ennen inssiä, jos ohimenon vaaraakin olisi tai miltä se uudelleen otettu FSH:n arvo näytti.

Nopasesti selasin keskustelupalstoilta muiden saamia ohjeita inssistä ja seksistä. Niiden perusteella nyt kannattaisi pitää karvaiset kädet peiton päälly puolella.