25.11.2013

Väärät tavarat ja hailakka viiva

Sunnuntain ovulaatiotesti oli yhtä negatiivinen kuin aiemmatkin. Epätoivoissani tuijotin testiä niin läheltä, että sain liuskan pintamateriaalista kuviteltua sävyeroja.

Pistin negatestin jälkeen ohjeiden mukaan Pregnylin. Illalla kuvittelin jo tuntemuksia alavatsalla. Toivon, että se ehtii vaikuttaa. Täytyyhän sen ehtiä, kun lääkäri niin ohjeisti? Tosin mun keho ei ole toiminut tähän asti täysin odotusten mukaan.

Nukkumaan mennessä keksin uuden huolenaiheen: mitä jos saan inseminaatiossa vahingossa väärän miehen tavarat? Tämä huoli taitaa kyllä olla aika tarpeeton ja kertonee siitä, ettei todellisia huolenaiheita ole?

Ja ovisteisteistä ovisteihin. Tilasin ovulaatiotestejä, jotka eivät ehtineet tähän kiertoon (ts. varmaan tänään postilaatikossa). Kun eilen käytin viimeisen liuskan, jouduin ostoksille apteekkiin. Lähiapteekissa oli tarjolla kaksi testiä toinen hintaan 38 + ja toinen 42 +. Hinnoista pöyristyneenä päätin siirtää hankinnan seuraavaan aamuun, koska työmatkalla on isompi apteekki. Varroin apteekin edessä sen aukeamista, vain päästäkseni toteamaan, että myös sen valikoimissa oli vain kaksi testiä. Ostin edullisemman, joka maksoi 25,46 e, eli kappalehinta 5,092. Vahvistan: kiire on kallista ja ennakointi helppo tapa säästää.

Tein juuri ovistestin (kalliin testin), joka antoi selkeästi kontrolliviivaa hailakamman viivan. Hailakoin viivoin siis kohti inssiä!