25.11.2013

IUI

Tehty. Se on herran hallussa, miten loppu menee. Follikkeli ei ollut vielä puhjennut, mutta reunat oli jo"epäselvät" ja lääkärin mukaan se puhkeaa minä hetkenä hyvänsä ja ajoitus oli hänen mielestään paras mahdollinen. Tosin kertoi kyllä heti perään, että toisen koulukunnan mielestä todennäköisyys onnistua on parempi, jos rakkula on jo puhjennut (mielipide: jos on jotain mieltä, niin pitää pystyä seisomaan sanojen takana tai jättää sanomatta). Limaa oli kohdussa (olokin ollut limainen) ja kohdun liikkeet näkyivät minunkin silmään. Torstaina aloitan Lugesteronin.

Sain paperilla miehen tiedot, mutta paperissa ei ollut kaikkia samoja mitä kuulin sanallisesti. Tavara oli hyvää. Eteenpäin liikkuvia oli 53 % ja paikallaan liikkuvia 9 %. Siinä paperissa oli myös tieto joka sai mut suunniltaan. Pidättäytyminen (vrk) 2.

Olin hirveän hyvällä tuulella toimenpiteen jälkeen (en toiveikkaana, onnellisena tms. vaan relana ja ok), kunnes tuon huomasin. Me nimittäin kävimme lauantaina keskustelun siitä, montako päivää tulee maanantaihin mennessä viimeisestä tyhjennyksestä. Mies sanoi, että 5 päivää, eli torstaina, vaikka oli tyhjentänyt lauantaina sillä välin kun kävin ultrassa. Minkä helevetin takia tuosta piti valehdella? Ja miksi ylipäätään pitää valehdella tärkeiden asioiden äärellä? Tai vähemmän tärkeiden asioiden? Ei minkään kokoisten asioiden äärellä tule valehdella henkilölle, joka ei ole samaa sukua mutta asuu samassa taloudessa.

Meillä oli nimittäin keväällä kriisivaihe, kun sattumalta löysin miehen auton penkin alta lääkepaketin. Etsin veneen avaimia ja yhtäkkiä kourassa oli masislääke miehen nimellä. Myönsi syöneensä edellissyksystä eli yli puoli vuotta mitään sanomatta, vaikka sellaisia keskustelujakin olisi ollut joiden yhteydessä olisi voinut kertoa. Tulee mieleen, että olenko itse niin kamala, ettei mulle voi kertoa? Ja jos olen niin kamala, niin mitä muuta on pitänyt valehdella?

Sekö on siis tämän rujanssin opetus: huomio uudelleen, valehteleva yksilö, mieti vielä haluatko yhteisen loppuelämän tämän yksilön kanssa? Joo näitä asioita ei ollut tarkootus pärvööttää täälä. Ristus notta hänklöttää...