19.12.2013

Placeboa? - Olkoot

Olo on ollut tällä viikolla parempi/hyvinvoinvempi kuin aikoihin ja unikin vähemmän katkonaista (kopkop). Mahdollisesti placeboa, mutta ihan sama. Kelpaa. Haluan tietenkin uskoa, että tämä on tulosta hyvien rasvojen saannin tiedostamisesta, yksin nukkumisesta ja liikkumisen keventelystä.

Eilen leukaan ilmeistyi finni (joka ei koskaan varsinaisesti kehity finniksi), joka yleensä ilmestyy niissä kierroissa joissa ovuloin kipeästi. Koskaan se ei ole ilmestynyt näin aikaisin.Ovulaatio pitäisi olla käsillä vasta 5-6 päivän kuluttua. Ja tietysti haluan vastoin järkiselityksiä tai sattumaa uskoa, että finni ilmestyi siksi, että operaatio hyvinvointi paremmaksi on buustannut hormonitoimintaa.

Vielä liittyen edelliseen kirjoituksiin rasvoista. FSH oli marraskuun kierrossa 8,7.  Viime maaliskuussa oli 9,9 (minkä takia se tarkistettiin). Maaliskuu on yleensä rankka. Kirjanpidon mukaan kuukauden liikat oli 40,5 h. Uintia, hiihtoa, spinningiä, salia, pumppia eikä paljon lepopäiviä. Viime kuukausi oli selvästi kevyempi, koska puolimaran jälkeen kärsin nilkkaongelmista ja keventelin tietoisesti. Joten: haluan uskoa, että myös tuolla on vaikutusta ja tämä juttu ei ole täysin tuulesta temmattu. Harmittaa miksi kokeilen/suostun vasta nyt kokeilemaan tätä vasta nyt! Tyhmä.