3.1.2014

Entä jos?

Mitä jos sittenkin jokin olisi nyt toisin? Olo on ollut jotenkin kummallinen eilen ja tänään. Hetkellisiä menkkamaisia tuntemuksia tai ehkä jomotusta ja selvästi enemmän vasemmalta, jonka vuoro tässä kierrossa oli.  Ehkä kuitenkin vähän oudossa kohdassa?

Ääyyyh. Tämä on ällöttävin vaihe. Enkä taaskaan osannut olla tutkittamatta sadatta kertaa plussalaisten kokemuksia. Pitäisi varmaan olla hullun paljon hommaa aamusta iltaan, ettei ehtisi tarkkailla itseään. Mutta kun ei muista millaista se oli joskus kauan sitten, kun ei vielä yrittänyt/toivonut näin kuumeisesti plussaa. Tuntuiko silloinkin tällaisia vai eikö niitä vain huomannut?

Sain vieraan lääkärin suostumaan B12-vitamiinin tarkistukseen, vaikka hänen mielestään minulla ei  mitenkään voi olla puutosta, kun elokuussa oli kaikki arvot hyvät. Mutta eilenkin katselin jotain  elokuvaa molemmat kädet kihelmöiden. Jopa toista takareittä pisteli.

Aiemmin luulin kihelmöinnin johtuvan hartiajökistä, enkä edes ajatellut sitä kihelmöintinä vaan puutumisena. Mutta kun olin hierojan pöydällä pelkkää pullataikinaa, arvelin että ehkä sittenkin jotain muuta verenkierron häiriötä. Ja mielestäni selvästi kihelmöintiä.