21.1.2014

Heikko viiva ja kadonneen follikkelin arvoitus

Kunnon viisikkomeininkiä. Eilisessä ultrassa ei vasemmalla puolella enää ollutkaan kahta follikkelia. Tosin ei oikeallakaan puolella mitään näkynyt, joten samaan koriin laitetaan kaikki munat tässäkin inseminaatiossa. En tiedä miten se on mahdollista, kun itsekin näin lääkärin tekevän monitorin ruudulla ne mittaukset möllyköiden kohdalla. Joku suolen mutka? Outo poimu? Voiko ne kadota noin vain vaikka pistosten myötä luulisi hormonitason vaihtelun pysyvän kurissa?

Ovistesti näytti heikkoa viivaa. Täytyisi varmaan hylätä nämä liuskatestit...Katselin eilistä ja tämänpäiväistä testiä vierekkein ja huomasin, että eilisessähän on joku ihme liimapaperi (päättyy nuolen kohtaan) siinä kohdalla missä tämän päiväinen testi näyttää viivaa. Myös kontrolliviivat on heikkoja, mitä ne eivät ole olleet apteekin kalliilla testeillä tähän mennessä kertaakaan.

Yksilöiden välistä vaihtelua?
Pregnylin pistän joka tapauksessa tänään. Ja nyt joudun kyllä soittamaan ja kysymään apua tähän ajoitukseen. Tarvitsenko sittenkin ajan jo huomiselle Alunperin aika laitettiin torstaille, mutta jos saan plussan testillä tänään se pitäisi siirtää keskiviikkoon. No, onko tuo nyt sitten plussa. Ehkä enemmänkin aavistus sellaisesta?

2 kommenttia:

  1. Tuosta kadonneesta follikkelista. Niin voi kai käydä. Mulla oli ekassa inssikierrossa kaksi johtofollia ekassa ultrassa. Tokassa ultrassa toinen oli jatkanut kasvuaan ja toinen kyllästynyt ja lysähtänyt kasaan.

    Nyt tässä toisessa inssikierrossa näkyi kaksi follia. Sanoin lääkärille, että viimeksi oli sama juttu, mutta sitten toinen lysähti. Lääkäri sanoi, että niin käy usein.

    Eli siis kyllä noin voi käy, tosin mulla näkyi se lystähtänyt folli siellä munasarjassa silloin tokassa ultrassa.

    Tsempit! Toivottavasti ajoitus osuu kohdilleen ja kaikki planeettojen kiertoradat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä olikin ihan uutta tietoa. Harmillista, että ne sillä tavalla voivat vain ottaa ja lysähtää. Tosin niissä ei varmaan sitten olisi elämän edellytyksiä vaikka kehittyisivätkin irtoamispisteeseen saakka.

      Poista