23.1.2014

II inseminaatio

Nyt on lasti nappopäitä ruiskutettu kärkkymään. Munarakkula ei ollut vielä inseminaatioon mennessä puhjennut, mutta koko aamun on nipistellyt. Munarakkula oli 23 mm, limakalvo otollinen ja tavara hyvää (en saanut paperia itselle, mutta siittiöiden kokonaismäärä oli hyvä ja niistä eteenpäin liikkui 64 %).

Herkistelin vedet silmissä, kun lääkäri neuvoi päivät Lugesteronien ottamiseen ja ensimmäisen päivän jolloin aloittaa raskaustestit. Se on mun syntymäpäivä! Kaikki päivät on hyviä plussata, mutta lahjana plussa olisi voittamaton!!!

Tuo pieni sattuma on syyllinen siihen, että nyt minä olen hölmö etukäteisonnellinen ja supertoiveikas. Tähdet saattavat olla oikeassa asennossa!

 Nyt sitten pitäisi fokusoitua kaikkeen muuhun mukavaan, koska loppu on herran haltuun. No, ihan vain herran haltuun: kotitehtäviä täytyy vielä tehdä illalla. Sen jälkeen relata. 

Kävin eilen kuntosalilla vaa'alla. Se näytti  n. 2,5 kg enemmän kuin lokakuussa. Huh! Se on prosentteina aika paljon! Nyt ei pitäisi kehonkaan kuvitella, ettei sillä ole voimavaroja/energiaa ottaa raskautta kantaakseen. Vähän aiemmin huomasin myös, ettei viime kuukausina ole enää tehnyt mieli irtokarkkeja, joita meni  viime vuonna (ennen viime kuukausia) n. 2 x viikossa tai aina kun kävelin kaupan ohi. Väitän, että painon nousu aikuisempiin lukemiin, on auttanut asiassa. .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti