28.2.2014

Nytkö se alkaa?

Se oireiden kuvittelu. Olen jo vähän ihmetellyt, kun tässä kierrossa ei ole ollut oikein minkäänlaista oiretta...Ennen eilistä. Sain energiapuuskan. Saattoi toki olla endorfiiniperäistä, sillä huhkin ladulla vk-vauhtisen lenkin. Hiihdon päälle tunsin oloni niin energiseksi, että oksat pois ja pala larvaa! Siivosin tukka putkella puoli kymmeneen asti ja tunsin vielä lopettaessani pursuavani energiaa. No, eihän tämä mikään oire ole, mutta poikkeuksellista tavallisina arki-iltoina. Olin myöskin hyväntuulinen, mitä en yleensä koskaan siivotessani ole.

Toinen oikeampi oire tuli, kun köllötin jo sängyssä. Mies oli juuri ehtinyt kysyä eikö ole tuntunut miltään ja olin kertonut, että ei ole tuntunut yhtikäs miltään. Mikä on aika kummallista sillä odotin, että viimeistään Lugesteronista alkaa ärsyttävät alavatsakolotukset, finnit ja turvotus. Mutta ei.

Pian tuon keskustelun jälkeen tunsin pistävää kipua oikealla puolella alavatsassa. Jännityin  kuulostelemaan nytkö siellä joku kaivautui kohdun limakalvoon. Hetken tauko ja sitten uudelleen. Tässä siis tämän kierron inssin jälkeiset oireet. Viime iltaisen jälkeen virittäydyin varmaan ihan eri taajuudelle oireiden kuulostelussa ja itsensä huijaaminen alkaa taas.

2 kommenttia:

  1. Voihan itsensä huijaaminen! Ei sille voi mitään. Ei ole keinoja kiertää eikä väistää. Joskus väsyy ja antaa kaikkien raskausoireiden valua läpi.

    Miksi ei ole kehitetty testiä, jolla näksis, josko siittiö on kohdannut munasolun ja sitten toinen testi, jolla vois nähdä, josko kiinnittyminen on tapahtunut. Sitten ois kiva, jos ois kotiultra niin voisi itse seurata kohdun limakalvoja, follikkeleita ja ehkä sitä alkiotakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa voisi olla ansaintamahdollisuuksia jos oli joku solubiologian, biokemian tm. osaaja :)

      Poista