17.2.2014

UÄ kuulumiset

Kp11 ja ultra. Limakalvo hyvällä mallilla ja follikkelilla kokoa 18,5 mm. Puregon annoksen nosto ei tuottanut kahta follikkelia, mitä jonkin verran toivoin.

Itse asiassa nyt tuotokset ovat nyt aiempia kertoja heikommat, sillä 1. kerralla kehittyi toiselle puolelle yksi iso follikkeli ja toiselle kaksi pienempää. Toisella kerralla, eli viime kierrossa, folleja oli aluksi 2 kpl vasemmalla puolella. Toinen kuitenkin hävisi/luhistui kesken matkan ja finaalissa oli vain yksi 24 millinen. Onkohan mun munasarjoillakin stimulaatioväsymystä?

Inseminaatio on viimeistään perjantaina, ellei sitten keho poikkeuksellisesti päätä ovuloida oma-aloitteisesti aiemmin. Ei kyllä ole ollut tapana, joten uskon, että menemme saaduilla spekseillä: tänään ja huomenna vielä Puregonia, keskiviikkona Pregnyl ja perjantaina inssiin.

3 kommenttia:

  1. jospa se yksi olisi nyt sellainen supermunis, että riittäisi tuloksiin. Tsemppiä inssiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toivon, että kaikki palikat olisi nyt huolella keskitetty laadukkaan munasolun rakentamiseen. Kiitos :)

      Poista
  2. Lueskelin tässä viikonlopun aikana kaikki blogikirjoitukset :) Tosi kiva kun sulla on kehittynyt follikkeli :) Mun munasarjat on väsähtäneet ainakin, koska tänään kiertopäivän 10 ultrassa ei ollut oikein minkäänlaista follikkelia nähtävissä. Joten ei inseminaatiota tällä viikolla, jos sitten ensi viikollakaan.

    VastaaPoista