8.5.2014

Kärsimätön

Kp31. Dpo 15. Ilman vuotoa. Illalla ja yöllä menkkajuilintaa, eilen ja edellispäivänä pienen pieni verivivahdus valkovuodossa. Ärsyttävää. Tekeekö tämä odottamalla odottaminen, sen että ne oikein kiusallaan ovat alkamatta? Viime kierrossakin bongailin saman verensekaisen vuodon jota silloin kuvittelin kiinnittymisestä johtuvaksi. Muutama päivä sen jälkeen alkoi vuoto.

Tiedän. Liioittelen. Eletään vasta ensimmäistä päivää yli auringon tarkan kiertoaikataulun. Mutta viimeksi lokakuussa 2012 kierto venähti 4 päivällä. Tiedän niiden alkavan, mutten osaa estää itseäni ajattelemasta sitä toista, huomattavasti mielekkäämpää vaihtoehtoa. Ja kun antaa itselleen siihen luvan, niin kuvittelee myös kipuilun olevan erilaista. Välillä juilii toista puolta ja välillä toista. Ja tätä on jatkunut kohta viikon. Ehkä ikääntyminen on tuonut tällaisenkin mukanaan. Äh, nyt tarvittaisiin kiirettä töissä ja sosiaalisella rintamalla, jotta saisi huomion pois itsestä.

Iltaisin Nukku-Mattia odotellessa olen ajatellut munasolujen kasvattamisen aiheuttamaan painetta, ultrien ajankohtia. Ensimmäinen pitäisi olla kp4, kun pistoksia on takana 3 eli ensi viikolla alussa. Lisäksi olen miettinyt punkiota ja sen jälkeisiä päiviä. Ja sitä, mitä kaikkia menoja täytyy perua/siirtää tämän vuoksi vuoksi, potentiaalisia tekosyitä joita voisin kertoa. Mitä ilmoitan työantajalle, kun olen tällainen jänishousu enkä halua kertoa oikeaa syytä. Entä pitäisikö pyytää Venloihin joku muu tilalleni? Ei kai sillä oikeasti mitään merkitystä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti