9.5.2014

Tuhruttelua

Aamulla alkoi tuhrutella lupaavasti ja huomisen voi laskea kp1:ksi. Mielialan kurssi painui nopeasti miinukselle, mutta alkoi myös nousta yhtä jyrkästi. Täh, minäkö optimisti?

Mietin eilen pitäiskö minun lauantaina tulla ulos kaapista. Jos vaikka päivittäisin että "meidän liputuspäivä", linkkaisin infon lapsettomien lauantaista tai tykkäisi lapsettomien lauantaista? Ehkä ensi vuonna sitten? Ja mitä sillä saavuttaisin? 

2 kommenttia:

  1. Voi miten harmi :( Olen miettinyt tuota samaa kaapista ulostulemista esimerkiksi Facebookissa vaan coolisti (??) join Lapsettomien lauantai. Tosin eilen tykkäsin yhdestä Simpukan postauksesta ja 4 min myöhemmin ystävältä tuli viesti "Ajattelin vaan kertoa, että se näkyy mun feedeissä, että oot tykännyt Simpukan jutuista. Olikohan se tarkoitus". Oli se, olen tehnyt sen kerran aikaisemminkin. Mutta sen tiimoilta kukaan ei ole kysynyt yhtään mitään. Ehkä saa vain omaa "häpeäänsä" selätettyä ainakin omasta mielestään.

    Isot tsempit IVF-hoitoon.

    VastaaPoista
  2. Mua ehkä eniten somessa ulos tulemisessa kahlitsee se, että "kavereissa" on paljon ala-aste-, yläaste-, lukio-, ex-työpaikka-aikaisia ihmisiä, joille kaapista kömpiminen voisi olla herkullinen uutinen (olen kotoisin pieneltä paikkakunnalta, jossa kaikki tuntee kaikki ja kaikkien kuulumisia muistellaan ja juorutaan). Jos siellä olisi kavereina oikeasti vain kaverit ja ystävät + sukulaiset joiden kanssa pitää yhteyttä ehkä tilanne sitten olisi toinen.

    Toisaalta en tiedä mikä siinä omasta lapsettomuudesta juoruilussa niin pahaa olisi. Luulisi sen olevan aika vaikea aihe ihmisten spekuloida syitä ja seurauksia.

    VastaaPoista