22.10.2014

Just cheating

Itsensä huijaamiseen olisi taas tarjolla mitä herkullisimmat ainekset! Ruumiinlämpö tuntuu jumittuneen 36,8:n. Mikä on minulle selvästi yläkanttiin 0,5 astetta. Juu. Tiedetään, jonkin koulukunnan mukaan ruumiinlämmön pitäisi olla 37 ja jos se on 36,2 astetta, on jotain pielessä. Minä en luonnollisestikaan kuulu tuohon koulukuntaan.

Ensimmäisen kerran mittasin tämän lukeman viime viikon torstaina. Eilen, samoin kun tänään aamulla sain tauluun samat lukemat. Täytyy kyllä tunnustaa, että muistaakseni perjantaina lämpö taisi olla 36,4...(pitikin muistaa tuo). Muina päivinä en ole mittaillut.

No, mutta eihän koholla oleva ruumiinlämpö kerro mistään. Paitsi ehkä siitä, että pari viikkoa sitten sairastamani flu on jäänyt jotenkin kytemään, elimistön puollustuskoneisto on jostain syystä virittyneenä. (Joskus kyllä epäilen liekö minulla lainkaan mitään puollustusta. Ainakin kaikki tarjolla olevat taudit sen läpäisee ja saa jyllätä mielin määrin yleensä n. kk ajan). Eikä ruumiinlämpö ole muutenkaan minkään mittari, sanoisi lääkäri. Se nyt vaan vaihtelee. Mutta siis ilman tätä viime viikkojen flunssailua, tämä voisi viitata tärppiin. Siis etenkin, jos ei muistella sitä, että tässä kuussa ovulaatio ilmiintyi etuajassa, minkä vuoksi siittiöiden ja munasolun kohtaaminen on hyvin epätodennäköistä.

Eikä siinä kaikki: on väsyttänyt. Epänormaalin voimakkaasti. Ilmeisesti silminnähden, kun se näkyy työkavereillekin. Naamasta muka näkevät? Ja lisäksi olen palellut niin maan p*rkeleesti, etten ehkä koskaan...Paitsi nyt ehkä aina tähän aikaan vuodesta, kun ei ole vielä tottunut tähän kylmyyteen. Ja ehkä silläkin on jotain tekemistä asian kanssa, että meillä on kotona sopivasti lämmitys rikki. Korjaaja tulee ensi viikolla. Ehkä.

Noin. Kaikki tämä lätinä vain sen vuoksi, että voin kirjoittaa painavan, suorastaan ylevän, loppukaneetin: koska pidän neitseellistä raskautta epätodennäköisenä ja luomuraskautta ehkä vielä epätodennäköisempänä, pidättäydyn tällä kertaa totuudessa ja olen ihan vaan rehdisti jossain jälkitaudissa.

En yhtään ala kuvittelemaan mitään...Ehen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti