8.1.2015

Mun täytyy luottaa...

Katselin/kuuntelin Joulun aikaan Cheekin konsertin. En ole ko. artistista enempiä piitannut, jonkin verran lähinnä häirinnyt se, että ukon tekstit pyörii aika tiiviisti oman navan tuntumassa. Toki, kun en tuotantoa sen enemmin tunne, niin voihan sieltä jotain muitakin aihealueita ehkä löytyä? Vai? Joka tapauksessa to the point: äärirajoille biisistä löysin muutaman sellaisen riimityksen joka on jäänyt mieleen (ja jonka takia, olen esimerkiksi työpäivän aikana joutunut kappaleen kuuntelemaan).

"Suljen silmät, kuvittelen et lennän
Mun täytyy luottaa, ja antaa vaan mennä"

"Rohkeus ei oo sitä ettei pelota
Vaan et uskaltaa hyppää vaik ei tiedä selviikö elossa"

Tähän saakka olen pitänyt Pinkin try:ta voimakipaleena, jonka kannustuksen olen ottanut suoraan itselleni, mutta nyt se taisi vaihtua. Vaikkei sisältö tässäkään ihan kohdilleen napsahda, mutta riittää.

Asiat eivät ole edenneet ja edelleen jänskäillään, miten loma menee sylttyyn hoidon vuoksi. Jotain odotellessa olen taas kaivanut esille liialliset liikuntamäärät ja ottanut hieman  endorfiinikännejä. Viime yönä näin unta, ettei hoitoa tehtykään, kun sain liian myöhään ajan ja kierto oli lipsahtanut liian pitkälle.

3 kommenttia:

  1. Kun oltiin tulossa ekan IVF:n tuoresiirron jälkeisen plussan ekasta ultrasta kotiin, niin radiossa soi The Soundsin "Better Off Dead", joka sopi täydellisesti tunnelmaan. Juuri hetkeä aiemmin lääkäri oli sanonut "valitettavasti en löydä sikiökaikua". Muitakin vastaavia sattumia on tullut, mutta muita ei nyt tule mieleen.

    VastaaPoista
  2. Oli pakko kaivaa esiin kirjoituksiani tuulimunan jälkeen ja Cheekiä minäkin olen silloin kuunnellut "sillä korvalla":

    "Mikä siin on, et löydän itseni draaman keskeltä. Taas unelmat särkyy, kaikki menee paskaks hetkessä.
    .
    .
    "Unelma vai painajainen? Totta vai pelkkää harhaa? Tienviittoi helvettiin, hei nyt mennään harhaan. Mut jotain tästä tarinasta oppii."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kuunnella Cheekkiä lisää :) Hassu miten, joskus sattuu jokin kipale sellaiseen kohtaa, että se iskee juuri siihen hetkeen ja sen muistaa vielä vuosia myöhemmin. Joskus taas ei edes tiedä oliko sillä hetkellä edes radio tms. päällä.

      Ensimmäinen biisi-hetki-muistoni on vuodelta -88. Olimme jossain kaukana maakunnassa autolla matkassa, kun bensa loppui. Silloin soi c-kasetilta Abban Gimme gimme...

      Poista