26.1.2015

Suihkis suihkis

Suihkuttelua on nyt takana tiistaista alkaen. Perjantaista eteenpäin olen ollut poikkeuksellisen väsynyt ja kun pääsen nukkumaan, nukun sikeästi. Oletan väsymyksen johtuvan Synarelasta, koska unimäärä viikonloppunakin oli sitä luokkaa, että unen olisi todellakin pitänyt riittää. Rinnat on välillä arat ja välillä taas ei yhtään arat.

Muita oireita ei ole, ainakaan vielä. Ensi viikon klinikkakäyntiin tuntuu olevan ikuisuus. Puhumattakaan oletetusta punktioviikosta. Se on niin kaukana, että on vaikea hahmottaa millaisia päivämääriä viikolla osuus, kun yritän sopia menemisiä ja tekemisiä ja miettiä voinko silloin luvata tehdä jotain vai en.

2 kommenttia:

  1. On ahdistavaa elää aikataulujen mukaan. :( Mekin tilattiin loppuvuodesta laivareissua ja laitettiin se maaliskuun alkuun, kun oli puhe että tammi-helmikuun vaihteessa on pas. Ajattelin että maaliskuun alku on turvallisella vyöhykkeellä. Nyt hirvittää että siirto osuu viikonlopulle, joten pas siirtyisi seuraavaan kiertoon, jolloin ei enää ollakaan turvavyöhykkeellä. En myöskään halua piinapäivinä laivalle, kun sitten en uskaltaisi juoda ja loppujen lopuksi jälkikäteen toteaisin että olin turhaan juomatta... Tavalliset ihmisethän viettää tavallista elämää, kunnes yhtäkkiä tekevät positiivisen testin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tai päättävät, että nyt on hyvä hetki tehdä lapsi ja seuraavassa tai sitä seuraavassa kierrossa tekevät sen positiivisen testin. Jotain ihan epätodellista. Alkaa mennä tuo aikataulujumppa jo sille tasolle, että pitäisi keksiä mitä voi laittaa kalenteriin ettei sinne kertyisi kokouksia punktiopäivällä eikä sitä seuraaville. Mutta kun ei tiedä kun arvion viikosta.

      Poista