7.3.2017

Kyytiläinen matkassa

Pas tuli kuin varkain. Viikonloppuna aloitin Lugesteronit ja alkio siirrettiin tänään. Yksi sulatettiin ja se selviytyi! 5 päiväinen. Wow.

Piinailu alkaa, vaikka ei siltä tunnu. Jos pari vuotta sitten lapsettomana vuodatin siirrossa kiitollisuuden ja liikutuksen kyyneleitä, tällä kertaa en edes oikein ehtinyt tajua mitä tapahtui. Vasta kun pääsin klinikalle iski tajuntaan, että se tosiaan selviytyi sulatuksesta ja tästä voi ehkä tosiaan jotain alkaa.

Esikoinen ja muu siviilielämä on viime aikoina täyttänyt aika täysin päivät ja ajatukset. Ehkä hyvä niin. Toisaalta koen huonoa omatuntoa etten ota tätä nyt ”riittävän” tosissaan ja epäilen myos, että sen takia tämä ei voi onnistua. Esikoisen siirron aikaan se oli melkein ainoa asia mitä ajattelin. Nyt ajatukset joutuu ihan tietoisesti siirtämään asiaan ja silti ne pian karkaavat johonkin päivän polttaviin. Mutta eiköhän sitä ensi viikolla osaa jo paremmin asennoitua piinailuunkin.

Testipäivä on 9 päivän päästä.

5 kommenttia:

 1. Voi <3 Onnea teille matkaan! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan! Mekin olemme yrittäneet nyt kakkosta, ykkönen tuli hoidoilla mutta kakkonen ehkä luomusti. Pidän sulle peukkuja. Tulisiko lapsillesi sitten aika tarkalleen kahden vuoden ikäero?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän reilu 2 v. Siis olisi tullut. Kiitos peukuista :) Ekasta tuli huti, mutta tulta päin.

   Poista

 3. well, a very impressed with your site and your posts they very nice and very useful to us. I got such a great information from this site only. I am very impressed with your site and your posts they amazing.
  ivf centre in Hyderabad

  VastaaPoista