28.10.2013

Haalea viiva :(

Pitäisikö huolestua, kun en enää ole kipeä oviksen aikaan? Vuosi sitten vielä olin edes sitä. Elokuussakin vielä alamasua kipristeli ja paisuin ovispäivän tienoilla (muistan tämän siksi, että oli joku palaveri jonka aikaan kipristelyä esiintyi).

Eilen tikutin oviksen ja sain haaleaakin haaleamman viivan. Ihan kuten viime kierrossa, mutta vielä vähän haaleamman. Näytin miehelle ja kysyin näkeekö viivan. Sitä kun alkaa epäillä, että kuvittelee näkevänsä vaikkei viivaa olisi. Kyllä näki ja haaleamman kuin viime kierrossa. Ehkä se oli sitten jo mennyt ja tikutin jotain rippeitä tai sitten se vaan on mun maksimi. Tai ehkä oli vasta nousussa. Mutta totuus on, etten ole koskaan saanut oikeaa REILUA viivaa.

Viime kierrossakaan ei ollut kipuiluja eikä rintojen arkuutta. Eikä paisuntaa ovista ennen. Sitä sellaista paisumista ettei housut mahdu päälle.Onko LH on liian matala? Mitäs jos se on? Tuhlaanko tässä aikaan odotellessa,  jos vielä luomusti onnistuisi? Onko kaikella yhteys toisiinsa. Onko hedelmällisyys laskenut olemattomiin. Ehkei kannata odotella. Mutta tämä kierto on pakko odotella.