8.10.2013

Kp 30 ja katse ensi kiertoon

Kp 30 ja menkkojen alkua odotellaan. Tämä kierto on sellainen huono kierto, että en ollut turvonnut tai ollut mitenkään kipeä ovispäivänä, sitä ennen tai jälkeen. Eikä rinnoissa ole tuntunut miltään. Tai mistä minä tiedän kumpi parempi. Kuvittelen vain, että noiden kipuilujen taustalla on hormonit ja kun niitä ei ole eikä kuulu, hormonitoiminta on laiskempaa. Ja kun suolisto on huonossa kunnossa se vaikuttaa koko ihmisen hyvinvointiin mm. hormonitoimintaan (miten niin liikaa paula heinosta?).

Eilen tuntui flunssaiselta, mutta ehkä olikin hapon vaikutuksia, kun nyt tunne on hävinnyt. Flenska. Tapasi mummoni sanoa. Flenska se kuuluu juoksemiseen (ja itseassa myös muihin lajeihin) silloin, jos on nimi jonkin tapahtuman ilmoittautuneiden joukossa. Saa jänskätä edeltävän viikon tai kaksi sairastuuko vai ei.

Olen mennossa onneksi ex-työkaverin peesiin, jolla on asenne kohrillansa. Ilolla mennään. Mulla on vielä paljo opittavaa ennen kuin sisäistän tuon. Voiko puolikasta mennä ilolla? Sen verran lyhyt matka kuitenkin, että täytyy juosta epämukavuusalueella. Loppumatkasta rasituksen myötä ainakin.

Odotan kuitenkin sunnuntaita ilolla, sillä sen jälkeen saan (ihan omalla luvalla) heittäytyä reporangaksi. Nyt tuli liioiteltua. Saan siis karsia kuormitusta, vähennettyä rasituksen tuomaa stressiä kehossa ja keskittyä voimaan paremmin. Tehdä sitä mikä kivalta tuntuu. Vaikka niin ole viime viikot tainnut tehdä muutenkin.