4.10.2013

Mörrimöykky minut vieköön...

Paah. Sellainen vatsanhellintä viikko on ollut, notta oksat pois ja pala larvaa! Tietenkään en pysynyt suunnitelmissa syödä helposti sulavia, masuystävällisiä ruokia. Ensimmäisenä päivänä eli keskiviikkona, hyvän päätöksen päälle, suuntasin ruokalaan ja huomasin valitsevani lindströmin pihvin. Eilen sama juttu. Palsternakka mielessäin syömään lähdin, mutta lautasta kasatessa aloin spekuloida, että jos menee suoraan töistä iltarasteille, TÄYTYY syödä jotain muuta kuin keittoa.Otin spagettia. Öyrh.

Ja hitonmoinen närä on ollut molempina päivinä. Keskiviikon ratsastus harjoitusraveineen ei helpottanut olo. Sen päälle alkoi parin tunnin yskä. Eilen oli oikein superkurja olo. Närästys alkoi iltapäivällä jo 2 aikaan ja eikä puhettakaan, että olisi mun konsteilla helpottanut. Metsässä juostessa en korventavaa oloa huomannut (eli ainakaan vielä ei ole ruokatorvi tulehtunut (?) tai sitten en vain huomannut (?). Ei sen kyllä huomaa, jos ei sisäänhengittäminen onnistu). Ja hetki meni myös liikkumisen päälle hyvin. Siis kotiin paluu ja suihku.

Illalla söin suunnitelman mukaan itsetehtyä kasvissosekeittoa ja kauraleipää avokadolla. Join piimää. Ajattelin, että jos vielä nälkä kaihertaa keitän pienen määrän kaurapuuroa. Sitten jokin niksahti. Tungin kitusiin kourakaupalla cashewpähkinöitä ja rusinoita. Menin maate ikävässä olossa. Nousin vielä yöllä ottamaan Silicum tonicia.

Mutta nyt. Hyvä aamu parempi päivä? Perjantai on ihana, kiireetön etäpäivä. Kiireetön, koska aamusta jää työmatka pois. Siinä ajassa ehtii tehdä paljon. Sänkyvaatteet oli pihalla, tiskit tiskattu ja pesukone jauhamassa ennen kasia. Ja etäpäivänähän ei voi lipsua ruokinnassa? Kun jääkaapissa on eilistä keittoa...

Aamulämmön mittaus lipsahti unohduksiin viime viikonloppuna kun olin reissussa. Viikon tauko. Tänäaamuna mittailin 36,48. Kp 25. Se on selkeästi korkeampi kuin normaalisti, sillä yleensä aamulla olen jopa asteen viileämpi. Olen tiedostanut, että se ei ole kovin luotettava mittari, mutta jotain täytyy yrittää. Henkimaailman jutut ja omat uskomukset on tärkeitä. Niin. Ja heti ammun itseäni jalkaan. Tuskin merkitsee mitään muuta kuin sitä, etten ole terve.