28.11.2013

Kuuluuko nyt tuntua joltain?

Siis fyysisesti nyt inseminaation jälkeen ja ennen menkkojen alkua? Ei kuulu. Näin väitti enemmistö keskusteluketjuissa, jotka eilen kahlasin läpi.

Havahduin nimittäin eilen alavatsakipuihin. Sellaista pistävää, pystysuoraa kipua vasemmalla puolella. En ollut edes ajatellut, että inssin jälkeen voisi tuntua joltain. Tuntui kuitenkin. Toiset väittävät tunnistaneensa kiinnistymisen ja toisten mielestä sitä ei mitenkään voi tuntea. Itse toivon, että voisin joskus kuitenkin liittyä jompaan kumpaan joukkoon, olla jotain mieltä. Kiinnittymiseen toki tuo kipuilu ei mitenkään liittynyt, koska senhän pitäisi tapahtua noin viikon kuluttua.

Ympäri mennään ja yhteen tullaan. Saman asian äärellehän tässä päädyin kuin viimeisten luomukiertojenkin loppupuolella: tuntemuksiin ennen plussaa.  Saattaa tuntua vaikka ja miltä? Mutta se ei meinaa mitään - suuntaan eikä toiseen?

Tähän asti on ollut mukavaa, kun ollut puuhaa ja aikataulua: käyntiä ultrissa, piikittelyä, apteekkivierailuja. Tämä seuraavat kaksi viikkoa sen sijaan on pahin vaihe. Tuntemuksista ja "oireiden" kuvittelusta seuraa väistämättä toiveikkuutta, vaikka samaan aikaan toivoo ettei toivoisi.

Kun jos tämä ei kuitenkaan onnistu, seuraava inssi on ajankohtainen tammikuussa. Joulun pyhät osuu sopivasti kriittisimmille päiville ensi kierrossa, jos kierto pysyy nyt normaalina.