30.1.2014

Huopatossu tehtaalla

Tämä kierto on kuin ennen vanhaan: ei kuulu mitään eikä tunnu miltään. Viikonloppuna sain kaksi hervottoman kokoista finniä leukaan, mutta siinä ne sitten olivatkin. Nyt nekin alkavat helpottaa. Viime kerrallahan oli kovasti menkkamaisia kolotuksia inseminaatiosta eteenpäin. Kuvittelin niiden johtuvan Lugesteronista, mutta ehkä ne olivatkin jotain henkilökohtaisia kolotuksia.

Vielä pitäisi reilu viikko kärvistellä ennen testaamista. En ole hankkinut raskaustestejä. Niille ei ole ollut tarvetta, sillä menkat ovat aina alkaneet sinä päivänä kun olen ajatellut, että huomenna testaan.

Positiivista on loman varmistuminen tai meidän tapauksessa lomapäätöksen aikaan saaminen. Huhtikuun alussa pääsen keväthangille hiihtelemään!

Tätä ei varmaan pitäisi kirjoittaa, mutta hallittua riskiä ottaen kirjoitan kumminkin: olen nukkunut viikon verran kohtuullisesti n. 6,5h/yö. En yhtäjaksoisesti, mutta hyvä yhteismäärä kuitenkin. Viikonlopuksi lähden rentoutumaan toiselle puolelle Suomea ystävän luokse...Tiedä vaikka pääsisin yli 7 tuntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti