7.3.2014

Inseminaatiot: check

Inseminaatio ei tuonut ratkaisua. Tai kai sekin on ratkaisu, että täytyy siirtyä järeämpiin aseisiin tässä sodassa lapsettomuutta vastaan. Rautaa rajalle vaan...Lugeista huolimatta kp1 pyörähti.

Matka marraskuusta tähän asti on ollut yllättävän rankka. Epätoivon ja toivon lisäksi hallitseva tunne on ollut pelko. Pelko siitä, ettei tämä onnistu. Ettei lasta tule. Että aika vaan ajaa ohi. Kylmää kyytiä.

Toivoa kai on, sillä vielä jaksan olla kiukuissani (aina välillä) tästä. Tiedostamatta kaikki tähän liittyvät sisäiset solmut ja pelot on syönyt energiat ja stressannut. Tällainen stressi on pahinta laatua. Pitkään taustalla jäytävää, jolle et voi mitään tehdä. Teorissa voit, mutta sisäntä ei voi huijata. Lapsettomuus on ottanut vallan koko elämästä, se on aina mielessä, vaikkei aktiivisena niin kuitenkin.

Enkä jaksaisi yhtään kuulla mitään järkeilyä lapsettomuuden syistä. Lievästi ilmaistuna ottaa päähän, kun joku kysyy oleko kokeillut vehnänalkioöljyä...Mitä ihmiset oikein luulee? Ettei 2,5 vuodessa olisi kolunnut läpi kaikki "vanhan kansan konstit", vitamiinit, hivenaineet, ruokavaliomuutokset, henkimaailman jutut ja ties mitkä humpuukit mistä ikinä on kuullut tai lukenut? Totuus on se, että jossain mättää ihan oikeasti. Se ei ole siittiöt, ei ovuloimattomuus, ei limakalvo, eikä ilmeisesti kiinnittyminenkään. Ainakin jotain faktaa on saatu.

IVF:n ajankohdasta en vielä tiedä. Onko välissä 1 vai 2 kiertoa? Riippuu hieman miten asiat menee myös lomaan nähden. Sellaisen tosiaan aion pitää :) 

2 kommenttia:

  1. Niin justiin! Mullakin hieman koki innostuksen lopahtamisen tämä Ginseng -kuuri ja muu turhuus, kun miehen esikoinen pani tyttöystävänsä raskaaksi ja musta tulee isoäitipuoli syksyllä.

    t. tuleva 32-v lapseton mummo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas! Melkoinen yhdistelmä.

      Mieheni isoveljien vanhimmat lapset niin ikään lisääntyvät innolla. Aina on sukujuhlissa joku alle 20-vuotias pienen vauvan kanssa . Siinä sitä sitten nakotetaan sohvalla ja hymistää...

      Poista