25.4.2014

Ovulaatiolätinää...

Ovuloinkohan enää ollenkaan? Ei kai testi näyttäisi kahta viivaa, jollei LH:ta erittyisi? Sellaisia kipristäviä kipuja ei ole ollut, eikä muitakaan oireita mitä inssikierroissa oli, ja pari vuotta sitten vielä normikierroissakin (finnit, kiukku, turvotus).

Hyödynsimme oletetut hedelmälliset päivät, vaikkei seksi todellakaan silloin mitään herkkua ole. Ei huvita, hermot kireällä! Eikä se huvita enää muulloinkaan.

Ensi viikolla menen työterveyteen puhumaan tästä kroonisesta unettomuudesta, kognitiivista terapiaa. Toiveet unen korjaantumiseksi eivät ole korkealla. Olen alannut uskoa, että tämä on vain jokin vaihe elämässä ja tilanne ehkä korjaantuu vahingossa, kun jokin muuttuu. Tai sitten. Yhtenä potentiaalisena elämän muuttajanahan olen pitänyt raskautta.



1 kommentti:

  1. Mulla on käynyt myös niin, että en tunne enää ovulaatiota. Ja sekös hämmentää, koska luomukierroissa sen olen tuntenut sekä muutamissa Clomi-kierroissa. Nyt, kun on FSH:t ja Pregnyl käytössä, ei tunnu enää mitään. Ihan sellainen olo, ettei ovulaatiota edes tapahdu. Niin kummaa!

    VastaaPoista