4.6.2014

Hullunkurista?

Tänään vuoto on voimistunut niin, että sen voi jo tulkita varmaksi kp1:ksi. 12 päivää siihen meni siirrosta ja 14 Pregnylistä. Testiä en ole tehnyt. Suotavaa kai olisi vuodosta huolimatta. Ajattelin katsoa miten tämä tästä vakiintuu ja toimia sen mukaan.

Tyhmältä tuntuu jatkaa Lugejen käyttöä. Ohjeistushan oli, että vaikka tulisi vuotoa, niin jatkat vaan, kunnes riittävillä päivillä tehty testi on varmistanut negaksi. Ks. edellisen kappaleen viimeinen lause. Tänään lopetan.

Se mikä tässä ei oikein ole tolkullista on oma mieliala. Jo eilen iltapäivästä huomasin mielen olevan paljon keveämpi ja tänään olen poikkeuksellisen hyvällä/vireällä tuulella. Ei kai sen näin päin kuuluisi mennä? Vai märehdinköhän kiintiön täyteen jo viime viikolla? Vai eikö todellinen luontoni halua lasta?

2 kommenttia:

  1. Kyllä me varmasti halutaan sitä lasta. Itselleni ei tullut kyyneltäkään viimeksi, kun kuukautiset alkoivat. Luulen, että olen niin paljon märehtinyt ja surrut ettei tuntunut niin pahalta. Tietty tähän voi tulla taas muutos ja romahdankin oikein kunnolla.

    Minua harmittaa käyttää noita lugeja, koska ne pitävät vuodon poissa ja kierrot venyvät pitemmiksi kuin tahtoisinkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin odotin, että venyisivät ja pysyisivät poissa siihen saakka kun käytän. Varsinkin nyt kun annostus oli 3 aamuin illoin.

      Poista