13.10.2014

Alavatsakipuilua

Alavasta kipeytyy seksin jälkeen. Ei pahasti. Kuin pientä menkkajomotusta. Ahkerasta googlailusta huolimatta, en löytänyt sopivaa selitystä. Löysin tietenkin yhden kauhutarinan kohdunkaulan syövän esiasteesta. Koska minulta on sellainen vuosia sitten poistettu, aloin miettiä olisiko hoitojen hormoniröykytys voinut saada aikaan jotain sellaista miksi se uusisi. Hain varmuuden vuoksi canestenia. Idiootti kun olen.

Yöllä heräsin siihen, että alavatsaa poltteli. Otin 3 tabletin pakkauksen, mutta järkiinnyin poltteen myötä sen verran, että jätän loput käyttämättä. Eihän tuossa ollut mitään tolkkua; lääkitä nyt hiivana jotain olotilaa, joka tulee seksin jälkeen. Hiiva oireilisi muulloinkin. Kipuilen siis siis ko. yhdyntäpäivänä ja seuraavana päivänä. Lauantaina kolotti ristiselkääkin.

Pitäisi kai varata aika gynelle, mutta enhän minä ole joutunut sellaisella käymään aikoihin. Kätilöopistolla papa-kontrolleissa ja lapsettomuus klinikalla. Mitenkä sellainen taas toimiikaan. Googlataan gynen nimi ja käydään tutkittavana? Vai mennäkö työterveyteen valittamaan ja toivomana lähetettä? Miten ei voi osata edes näitä asioita. Aikane ihmine! Jotain täytyy joka tapauksessa tehdä, ettei marraskuussa todeta joku tulehdus, jonka vuoksi hoito siirtyy.

Tällaista jonnin joutavaa lätinää. Muutoin tällä rintamalla hiljaiselo jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti