14.10.2014

Äly ja väläys

Idiootin seikkailut jatkuvat. Viime yönä taas heräsin inhaan alavatsan poltteluun ja päätin siltä makaamalta varalta ajan gynelle. Sainkin ajan heti täksi päiväksi. No, sitten alkaa jänskä osuus. Lyhyen kysymyspatterin jälkeen minut ultrattiin. Ja lääkäri totesi, että limakalvo on 14 mm eli loppukierrossa ollaan.

Täh! Miten voi olla loppukierto, kun on kierron puoliväli? Kp14/30. En ole kertaakaan tässä männä vuonna saanut tikkua viivaan ennen kp15:sta. Nyt ovis olisi tapahtunut jo ennen kp14:sta. Yleensä kipuilut ja kolotukset ovat olleet kp16. Mutta pakko se oli hyväksyä. Vatsaontelossa näkyi selvästi nestettä, mikä selittää sen, että eilisen urheilun päälle oli alavatsa arka. Keltarauhanen näkyi vasemmalla puolella ja oikealla muutama pieni rakkula.

Minä kun luulin tuntevani itseni läpikotaisin. En sentään ehtinyt kertoa, että tikkujen perusteella, ovis tapahtuu aikaisintaan tänään. No, eipä siinä kaikki. Myös lääkäri ihmetteli limakalvon paksuutta kiertopäiviin nähden ja sanoi, että ultrassa näkyi jotain joka voisi olla polyyppi. Kerroin, että kertaalleen hoitojen aikana minut ultrasi joku ei-oma-lääkäri, joka ihmetteli samaa. Ehkä toisen tai kolmannen inssin yhteydessä? Alkukiertojen ultrassa sen kuulemma voisi varmistaa. Että onko vai eikö. No, onhan niitä alkukierron ultrauksiakin tehty, muttei koskaan niiden yhteydessä ole ollut mitään polyyppipuheita. On sellainen voinut tietysti olla ja mennä, mutta kiinnostavaa olisi, jos sellainen olisi (miten niin?). En tosin usko, että sillä omalla kohdallani olisi yhteyttä lapsettomuuteen, enkä jaksa uskoa, että sellainen olisi ollut koko yrityshistorian ajan.

Jää tässä kierrossa piinailut väliin, kun (köhköh) eilen olin tosiaani niin kipeä, ettei seksi tullut kuuloonkaan ja ehdotin, että siirretäänpä seuraavaan päivää. Kun ei tuon oviksen puolestakaan ole kiirusta. Omat koirat purivat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti