12.1.2015

Askelmerkit paikoillaan

Sain kalenteriin hoidon päivämäärät. Niinhän nämä jutut menee, että jos huolella mietit, sovittelet ja kyttäät, lopulta päädyt ottamaan riskin (kun ensin olet todennut, ettei elämässä mene asiat odotetun mukaan ja elämä jää elämättä siinä kun kyttäilet kalenteria ja pohdit kuinka mahtaa asiat ajoittua) niin huonosti käy.

Sain lääkäriajan juuri lomaviikon keskelle. Low fare lennot, ei saa peruttua, eikä muutettua. Jos sen sijaan olisin pistänyt etukäteen jäitä hattuun ja olisin spontaanisti jättynyt asiat tähän hetkeen, olisin voinut varata lennot nyt. Lähteä edellisen viikon puolivälissä ja tulla takaisin seuraavan viikon tiistaina, sillä tavalla olisin saanut haukattua vähän happea, kerätty voimia ja silti pystynyt menemään annetussa ajassa lääkärikäynnille. Sekin sitten piti katsoa ja lennot olisi nyt varattuna ollut vain 20 e kalliimmat.

Eipä sillä. Onhan tämä kaiken arvoista...Kunpa vain pystyisin siihen uskomaan. En usko. Enkä pysty kuvittelemaan, että joskus voisin raskautua.

Synarelan suihkuttelu alkaa ensi viikolla. Punktio osunee viikolle 8.  Jännää.


2 kommenttia:

  1. Voi, tuo on juuri tuota. Mulla oli "pakollinen" läsnäolo töissä laatuauditoinnin vuoksi ja kuin tuurilla punktiopäivä olikin vasta seuraava eikä juuri tuo päivä. Toisaalta kyllähän ihminen saa äkillisesti sairastuakin, eikä sille mitään voi. Lääkäri vähän kiukkuisena sanoi mulle, että kyllä me voidaan tämä hoito keskeyttääkin, jos sulla on jotain tärkeämpää tekemistä. Voivottelin nimittäin hänelle, kuinka minun pitäisi olla juuri tiettynä päivänä töissä paikalla ja punktio näytti osuvan juuri sille päivälle. Mutta vaste ei ollut riittävä, joten pistoksia päätettiin jatkaa vielä yksi päivä kauemman ja sen vuoksi punktio siirtyi tuota auditointia seuraavalle päivälle. Miksi elämä ei voi olla yksinkertaista, vaan jatkuvaa säätämistä?! =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En viitsinyt kysyä, voiko aikaa mitenkään siirtää torstai iltapäivään, kun siihen olisin ehkä saanut asiat järjestettyä, niin että jonkinlainen puoliloma olisi onnistunut. No, eipä siihen kesälomaan ole kuin...hmmm. Puoli vuotta!

      Poista