18.2.2014

Väärä moodi

Sain hetki sitten itseni kiinni lukemasta IVF:stä, ICSI:stä, alkoiden pakastuksesta, hoitojen  hinnoista. Ei, ei näin! Tässä ei ole edes viimeistä inssiä tehty, saati sitä piinailtu. Eilen olin hieman oikeammilla raiteilla, kun tutkiskelin kestovaippoja Torissa. Nyt ei Tori vetoa yhtään :(

Eilen jouduin toteamaan, että Puregon paketissa ei ollut enää neuloja. Onko tosiaan niin, että niitä on siellä 2 x 3 kpl? Viime kierrossakin pistin 8 pistosta ja neulat riittivät. Miksei nyt? Kaivelin käytetyn neulan boksista ja pyyhin sen antiseptisella. Ehken kuole.

Tänään oli listalla o-testi. Ja koska en saanut aavistustakaan viivasta, perjantai pitänee paikkansa inssipäivänä. Huomenna teen vielä testin ja jos tulee kaksi viivaa, pistän Pregnylin. Silloin inssi siirtyy torstaihin. Epäilen kyllä, että olisi tänään täytynyt olla edes aavistus viivasta, että huomenna tulisi vahva viiva. Tässä kehossa kun mikään ei tapahdu hopusti.

On muuten ärsyttävää työpaikan vessassa tehdä tuollaisia asioita äärihenkilökohtaisia asioita.

Päivän tietäminen helpottaa miehen tavaran optimointia. Kun tyhjennyksen tekee tänään, ehtii tuoretta, eloisaa tavaraa kehkeytyä hyvin perjantaihin mennessä. Torstai olisi jo vähän täpärällä. Edelliset kerrat on menty 2 päivän pidättäytymisellä ja se on riittänyt laadullisesti ja määrällisesti kiitettävään ainekseen.

1 kommentti:

  1. Itsekin olen jo alkanut lukea IVF-hoidoista, vaikka kaksi inssiäkin olisi vielä tarkoitus tehdä. Tsempit inssiin :) Ja kaikkeen ennen sitä.

    VastaaPoista