3.3.2014

Rauhaisat piinapäivät

Oireiden kirjo ei ole laajentunut ts. niitä ei vieläkään ole..Ehkä normaalia suurempaa unentarvetta esiintyy ja yksi ärsyttävä finni on kypsymisvaiheessa. Mieli on ollut rauhallinen.

Olen ollut väsynyt viime maanantaista alkaen ja luulen, että viimeiseen inssiin liittyvä stressi alkoi purkautumaan sen myötä, kun kriittisimmät päivät oli ohi.

Muutoin ajatukset on ollut ihan toisissa asioissa. Mm. mahdollisesssa sodassa ja siinä miten minusta tuli minä (tieni tähän asti). Olen ahminut tietoa Ukrainan tilanteesta ja aamulla tarkistin ensimmäisenä uutisotsikot ennen kuin kapusin sängystä. Eilen mietin pitäisikö tankata auton tankki täyteen ja olisiko syytä täydentää kuivamuona varastoa.

Joo. Hieman kaukaa haettua. Mutta viimeksi kun Krimillä nahisteltiin se levisi silloiseen "Suomeen" saakka. Toiseksi psykologisesti Suomi olisi Venäjälle mitä mielenkiintoisin kohde "testata rajojaan". Verrattuna esim. Baltian maihin, tässä ollaan etunenässä oltu voittamassa vapaus ja yhtenä tahrana suurvallan historiassa. Poliittisesti houkutteleva ja käytännössä helppo kohde.

Vielä en ole perehtynyt koeputkihedelmöityspaperi nivaskaan, jonka sain inssistä mukaan. Kai se toivo jollain tasolla vielä sitten elää. Mies kyllä selasi ne läpi. Toivonkin, että mies ottaisi asiat haltuunsa, ainakin selvittäisi koska meidän täytyy mennä yhdessä tapaamaan lääkäriä ja varaisi meille ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti